3 Okt 2009

DAMAR GUNUNG (kanggo cerito Angin ring pinggir segoro)

Damar gunung ring dhuwuran
Mandaneo sun biso nggayuh riko
Sun sanding lan sun lelo-lelo

Damar gunung Damare ati
Ojo temebluk sawangen segoro
Ojo ndeleng isun hang tangisan
Di buang ilang dadi kembang galengan

Duh kakang eman....
Damar gunung mung biso sun sawang
Damar Gunung mun biso dadi angenan
Nglaik-nglaiko riko dadi mustiko hang kawitan



Sng kanggo isun kang
Tapi kanggo bumi blambangan
Ngenteni nglaik riko
Anak putune Sidopekso

(dedikasi untuk tanah kelahiranku Banyuwangi)

2 komentar:

Sang Cerpenis bercerita mengatakan...

waduh, gak ngerti bahasane

Anonim mengatakan...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]